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Handbook of lean manufacturing in the food industry / (Registro nro. 550181)

Detalles MARC
000 -CABECERA
campo de control de longitud fija 03542cam a22003731i 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
campo de control 000582068
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
campo de control 20240103172144.0
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija 130410t20112011enka r 001 0 eng d
010 ## - NÚMERO DE CONTROL DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Número de control de LC 2010041176
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO
Número Internacional Estándar del Libro 9781405183673 (pbk.)
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA
Número de control de sistema 383930
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN
Centro catalogador/agencia de origen DLC
Lengua de catalogación spa
Normas de descripción rda
Centro/agencia transcriptor DLC
Centro/agencia modificador UIASF
050 #4 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Número de clasificación TP 373
Número de documento/Ítem D83.2011
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Dudbridge, Mike
Término indicativo de función/relación autor
245 10 - TÍTULO
Título Handbook of lean manufacturing in the food industry /
Mención de responsabilidad, etc. Mike Dudbridge.
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC.
Lugar de publicación, distribución, etc. Chichester, West Sussex, UK ;
-- Ames, Iowa, USA :
Nombre del editor, distribuidor, etc. Blackwell Pub.,
Fecha de publicación, distribución, etc. 2011, ©2011.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extensión 231 páginas :
Otras características físicas ilustraciones ;
Dimensiones 25 cm
336 ## - TIPO DE CONTENIDO
Término de tipo de contenido texto
Fuente rdacontent
337 ## - TIPO DE MEDIO
Nombre/término del tipo de medio sin medio
Fuente rdamedia
338 ## - TIPO DE SOPORTE
Nombre/término del tipo de soporte volumen
Fuente rdacarrier
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC.
Nota de bibliografía, etc. Incluye referencias bibliográficas e índice.
505 8# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO
Nota de contenido con formato Machine generated contents note: 1. Introduction to lean manufacturing in the food industry.a. Pressures in the food manufacturing industry.b. Alternative methods of lowering costs..2. First steps to lean manufacturing.a. The measurement of performance.b. Understanding the process of change.c. Encouraging action and improvement..3. Team work and the development of solutions.a. Solutions not problems.b. Continuous improvement.c. Leading effective teams..4. Starting to measure and quantify performance.a. Selection of KPIs (key performance indicators).b. Quality, availability and performance.c. Tracking performance. Record Keeping and the Score Card.d. Setting targets.e. Publicising good performance.f. The dashboard system for a clear business overview...5. Applying workplace organisation in the food industry.a. 5S systems of getting organised.b. Visual systems to help performance.c. Standard operation procedures..6. Improving flexibility and responsiveness.a. The use of casual labour.b. The can do attitude and positive thinking..7. Improving what we do.a. Process development.b. Value stream mapping.c. Reducing the processes that do not add value.d. Line balancing to optimise productivity..8. Improving how we do things.a. Making changes stick for all shifts.b. Improving communications.c. The learning factory..9. Planning the operation.a. Planning systems.b. The importance of sticking to plan.c. How to make the plan work..10. Start of shift meetings.a. Monitoring performance and actions.b. Where, when, who....c. Performance and action boards..11. The seven wastes in the food industry.a. Collecting information and opportunity spotting.b. The financial effects of eliminating waste.c. Designing processes to waste less.d. Energy and Water Usage.e. Quality management..12. How can we make the machines work better?.a. Total productive maintenance.b. Continuous improvement and minor modifications.c. Error proofing.d. Quick changeovers.e. Statistical process control..13. How can we let people contribute more?.a. Setting development plans.b. Training for increased performance.c. Selecting team members.d. Paperwork..14. How good are we?.a. Benchmarking.b. World class performance.
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Food industry and trade
Subdivisión general Management
Subdivisión de forma Handbooks, manuals, etc.
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Food industry and trade
Subdivisión general Waste minimization
Subdivisión de forma Handbooks, manuals, etc.
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Lean manufacturing
Subdivisión de forma Handbooks, manuals, etc.
650 #4 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Alimentos -
Subdivisión general Industria y comercio -
-- Administración -
Subdivisión de forma Manuales, etc
650 #4 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Alimentos -
Subdivisión general Industria y comercio -
-- Desperdicios -
-- Eliminación
650 #4 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Manufactura esbelta -
Subdivisión de forma Manuales, etc
905 ## - ELEMENTOS DE DATOS E LOCAL, LDE (RLIN)
a 01
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA)
Tipo de ítem Koha Libros de consulta
980 ## - EQUIVALENCIA O REFERENCIA-CRUZADA-MENCIÓN DE SERIE--NOMBRE DE PERSONA/TÍTULO [LOCAL, CANADÁ]
Enlace entre campo y número de secuencia 51
Información miscelánea Ronald RUIZ
Existencias
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