Vista normal
Vista MARC
Handbook of lean manufacturing in the food industry / (Registro nro. 550181)
[ vista simple ]
000 -CABECERA | |
---|---|
campo de control de longitud fija | 03542cam a22003731i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
campo de control | 000582068 |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN | |
campo de control | 20240103172144.0 |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | 130410t20112011enka r 001 0 eng d |
010 ## - NÚMERO DE CONTROL DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO | |
Número de control de LC | 2010041176 |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO | |
Número Internacional Estándar del Libro | 9781405183673 (pbk.) |
035 ## - NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA | |
Número de control de sistema | 383930 |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN | |
Centro catalogador/agencia de origen | DLC |
Lengua de catalogación | spa |
Normas de descripción | rda |
Centro/agencia transcriptor | DLC |
Centro/agencia modificador | UIASF |
050 #4 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO | |
Número de clasificación | TP 373 |
Número de documento/Ítem | D83.2011 |
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Dudbridge, Mike |
Término indicativo de función/relación | autor |
245 10 - TÍTULO | |
Título | Handbook of lean manufacturing in the food industry / |
Mención de responsabilidad, etc. | Mike Dudbridge. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. | |
Lugar de publicación, distribución, etc. | Chichester, West Sussex, UK ; |
-- | Ames, Iowa, USA : |
Nombre del editor, distribuidor, etc. | Blackwell Pub., |
Fecha de publicación, distribución, etc. | 2011, ©2011. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA | |
Extensión | 231 páginas : |
Otras características físicas | ilustraciones ; |
Dimensiones | 25 cm |
336 ## - TIPO DE CONTENIDO | |
Término de tipo de contenido | texto |
Fuente | rdacontent |
337 ## - TIPO DE MEDIO | |
Nombre/término del tipo de medio | sin medio |
Fuente | rdamedia |
338 ## - TIPO DE SOPORTE | |
Nombre/término del tipo de soporte | volumen |
Fuente | rdacarrier |
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC. | |
Nota de bibliografía, etc. | Incluye referencias bibliográficas e índice. |
505 8# - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO | |
Nota de contenido con formato | Machine generated contents note: 1. Introduction to lean manufacturing in the food industry.a. Pressures in the food manufacturing industry.b. Alternative methods of lowering costs..2. First steps to lean manufacturing.a. The measurement of performance.b. Understanding the process of change.c. Encouraging action and improvement..3. Team work and the development of solutions.a. Solutions not problems.b. Continuous improvement.c. Leading effective teams..4. Starting to measure and quantify performance.a. Selection of KPIs (key performance indicators).b. Quality, availability and performance.c. Tracking performance. Record Keeping and the Score Card.d. Setting targets.e. Publicising good performance.f. The dashboard system for a clear business overview...5. Applying workplace organisation in the food industry.a. 5S systems of getting organised.b. Visual systems to help performance.c. Standard operation procedures..6. Improving flexibility and responsiveness.a. The use of casual labour.b. The can do attitude and positive thinking..7. Improving what we do.a. Process development.b. Value stream mapping.c. Reducing the processes that do not add value.d. Line balancing to optimise productivity..8. Improving how we do things.a. Making changes stick for all shifts.b. Improving communications.c. The learning factory..9. Planning the operation.a. Planning systems.b. The importance of sticking to plan.c. How to make the plan work..10. Start of shift meetings.a. Monitoring performance and actions.b. Where, when, who....c. Performance and action boards..11. The seven wastes in the food industry.a. Collecting information and opportunity spotting.b. The financial effects of eliminating waste.c. Designing processes to waste less.d. Energy and Water Usage.e. Quality management..12. How can we make the machines work better?.a. Total productive maintenance.b. Continuous improvement and minor modifications.c. Error proofing.d. Quick changeovers.e. Statistical process control..13. How can we let people contribute more?.a. Setting development plans.b. Training for increased performance.c. Selecting team members.d. Paperwork..14. How good are we?.a. Benchmarking.b. World class performance. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA | |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada | Food industry and trade |
Subdivisión general | Management |
Subdivisión de forma | Handbooks, manuals, etc. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA | |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada | Food industry and trade |
Subdivisión general | Waste minimization |
Subdivisión de forma | Handbooks, manuals, etc. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA | |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada | Lean manufacturing |
Subdivisión de forma | Handbooks, manuals, etc. |
650 #4 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA | |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada | Alimentos - |
Subdivisión general | Industria y comercio - |
-- | Administración - |
Subdivisión de forma | Manuales, etc |
650 #4 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA | |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada | Alimentos - |
Subdivisión general | Industria y comercio - |
-- | Desperdicios - |
-- | Eliminación |
650 #4 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA | |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada | Manufactura esbelta - |
Subdivisión de forma | Manuales, etc |
905 ## - ELEMENTOS DE DATOS E LOCAL, LDE (RLIN) | |
a | 01 |
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA) | |
Tipo de ítem Koha | Libros de consulta |
980 ## - EQUIVALENCIA O REFERENCIA-CRUZADA-MENCIÓN DE SERIE--NOMBRE DE PERSONA/TÍTULO [LOCAL, CANADÁ] | |
Enlace entre campo y número de secuencia | 51 |
Información miscelánea | Ronald RUIZ |
Ocultar copia en el Opac | Estado de pérdida | Estado dañado | No para préstamo | Código de colección | Localización permanente | Ubicación/localización actual | Ubicación en estantería | Total de préstamos | Signatura topográfica completa | Código de barras | Fecha visto por última vez | Número de copia | Precio válido a partir de | Tipo de ítem Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Acervo General | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero | Acervo | TP 373 D83.2011 | UIA110086 | 2020-08-30 | ej. 1 | 2020-08-30 | Libros |