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Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
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Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | TX 557 S24.1991 (Navegar estantería(Abre debajo)) | v. 1 | Disponible | 191799 | ||
Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | TX 557 S24.1991 (Navegar estantería(Abre debajo)) | v. 2 | Disponible | 191800 |
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TX 557 Q35.1989 Quality factors of fruits and vegetables : chemistry and technology / | TX 557 S24 Storage, processing, and nutritional quality of fruits and vegetables / | TX 557 S24.1991 Storage, processing and nutritional quality of fruits and vegetables / | TX 557 S24.1991 Storage, processing and nutritional quality of fruits and vegetables / | TX 558.B3 M68.1992 El Libro del plátano / | TX 558.B7 E45.1993 Cereals in breadmaking : a molecular colloidal approach / | TX 558.B7 E45.1993 Cereals in breadmaking : a molecular colloidal approach / |
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