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Dietary fibre perspectives / edited by Anthony R. Leeds ; bibliographic editor Victoria J. Burley ; foreword by D. P. Burkitt
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: London : J. Libbey, 1990Descripción: v. : il., gráficas, tablas ; 25 cmISBN:- 0-86196-0610
- TX 553.F53 D54.1990
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Contenido: v. 2. Reviews and bibliography
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
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Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | TX 553.F53 D54.1990 (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | 199825 |
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TX 553.E6 H362.2003 Handbook of food enzymology / | TX 553.E6 S38.1981 Source book of food enzymology / | TX 553.F53 D538.2007 Dietary fibre components and functions / | TX 553.F53 D54.1990 Dietary fibre perspectives / | TX 553.F53 D74.1987 Handbook of dietary fiber : an applied approach / | TX 553.F53 F53.2013 Fibre-rich and wholegrain foods : improving quality / | TX 553.F53 J65.1994 Dietary fibre and related substances / |
Incluye índices.
Referencias: p. 259-286.
Contenido: v. 2. Reviews and bibliography