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Special and decorative breads / Alain Couet and Eric Kayser, with Bernard Ganachaud... [et al.] ; under the direction of Jean Chazalon and Pierre Michalet ; translated by Rhona Poritzky-Lauvand and James Peterson
Tipo de material:![Texto](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 0442001444
- TX 769 P2313.1989
Contenidos:
Contenido: v. 2. Traditional, regional and special breads. Fancy breads. Viennese pastries. Croissants. Brioches. Decorative breads. Presentation pieces.
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
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Libros de consulta | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero | Consulta | TX 769 P2313.1989 (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | 207045 |
Traducción de Pains spéciaux et décorés.
Contenido: v. 2. Traditional, regional and special breads. Fancy breads. Viennese pastries. Croissants. Brioches. Decorative breads. Presentation pieces.