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Recommended dietary allowances / Subcommittee on the Tenth Edition of the RDAs, Food and Nutrition Board, Commission on Life Sciences, National Research Council.
Tipo de material:![Texto](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 0309046335, (paperbound)
- 0309040418 (1989), hardbound with jacket
- 613.2/8 20
- TX 551 N393.1989
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
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Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | TX 551 N393.1989 (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | 217771 | ||
Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | TX 551 N393.1989 (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | 219747 |
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"Rev. ed. of: Recommended dietary allowances / Committee on Dietary Allowances, Food and Nutrition Board, Division of Biological Sciences, Assembly of Life Sciences. National Research Council, 9th rev. ed. 1980."
"Supported by funds from the National Institute of Health, United States Public Health Service, contract no: NO1-DK-8-2236."
Incluye referencias bibliográficas.