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Sturtevant's edible plants of the world / edited by U.P. Hedrick
Tipo de material: TextoIdioma: ENG Detalles de publicación: New York : Dover, 1972Descripción: vii, 686 p. ; 24 cmISBN:- 0-486-20459-6
- QK 98.5.A1 S78
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
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Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | QK 98.5.A1 S78 (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | BOOK | 058833 |
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Reprint of the 1919 ed. published by J. B. Lyon Co., Albany, for the State of New York, as the Dept. of Agriculture's 27 th Annual report, v.2, pt. 2 (Report of the New York Agricultural Experiment Station for 1919), under title: Sturtevant's notes on edible plants.
"A bibliography of Sturtevant's writings": p. 13-16; "Authors and titles quoted in Sturtevant's notes on edible plants": p. 625-667.