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Gums and stabilisers for the food industry 10 / edited by Peter A. Williams, Glyn O. Phillips.

Colaborador(es): Tipo de material: TextoTextoDetalles de publicación: Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2000.Descripción: viii, 470 p. : il. ; 24 cmISBN:
  • 0854048200
Tema(s): Clasificación LoC:
  • TP 453.C65 G867.2000
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Libros Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo Acervo General TP 453.C65 G867.2000 (Navegar estantería(Abre debajo)) ej.2 Disponible 271191
Libros Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo Acervo General TP 453.C65 G867.2000 (Navegar estantería(Abre debajo)) ej. 1 Disponible 266597

"Proceedings of the tenth International Gums and Stabilisers for the Food Industy: The Past, Present and Future of Food Hydrocolloids conference held at The North East Wales Institute, Wrexham, Wales on 5-9 July 1999."

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