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The Cambridge world history of food / editors Kenneth F. Kiple, Kriemhild Coneè Ornelas.

Colaborador(es): Tipo de material: TextoTextoDetalles de publicación: Cambridge : Cambridge University Press, 2000Descripción: 2 v. (xlee, 2153 p.) : il. ; 26 cmISBN:
  • 052140214X (v. 1)
  • 0521402158 (v. 2)
  • 0521402166 (set)
Tema(s): Clasificación CDD:
  • 641|.3/09 21
Clasificación LoC:
  • TX 353 C255.2000
Revisión: "This outstanding work of scholarship explains what we eat and why we eat it. The multiksciplinary articles discuss both individual foods and topics such as food fads, famine, and eating disorders." -- "Outstanding reference sources" American Libraries, May 2001.
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Tipo de ítem Biblioteca actual Colección Signatura topográfica Copia número Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Libros Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo Acervo General TX 353 C255.2000 (Navegar estantería(Abre debajo)) v. 1, ej. 1 Disponible 270897
Libros Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo Acervo General TX 353 C255.2000 (Navegar estantería(Abre debajo)) v. 2, ej. 1 Disponible 270898

Incluye referencias bibliográficas e índice.

"This outstanding work of scholarship explains what we eat and why we eat it. The multiksciplinary articles discuss both individual foods and topics such as food fads, famine, and eating disorders." -- "Outstanding reference sources" American Libraries, May 2001.