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Evaluation of proteins for humans / ed. by C.E. Bodwell
Tipo de material: TextoIdioma: ENG Detalles de publicación: Westport, Conn. : AVI, c1977Descripción: 327 p. : il., gráfs. ; 23 cmISBN:- 0-87055-215-5
- TX 553.P7 E83
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
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Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | TX 553.P7 E83 (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | BOOK | 091491 |
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TX 553.P45 M65.1991 Phosphates in food / | TX 553.P65 F66.1995 Food polysaccharides and their applications / | TX 553.P7 D4 Developments in food proteins / | TX 553.P7 E83 Evaluation of proteins for humans / | TX 553.P7 M48.1996 Methods of testing protein functionality / | TX 553.P7 P758.1994 Protein functionality in food systems / | TX 553.P7 P76 Protein functionality in foods : based on a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 179th meeting of the American Chemical Society, Houston, Texas, March 24-28, 1980 / |
Incluye bibliografía e índice.