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Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
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Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | TP 453.C65 G864.1990 (Navegar estantería(Abre debajo)) | Disponible | 179605 |
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TP 453.C65 F663.2003 Food colloids, biopolymers and materials / | TP 453.C65 F664.1990 Food gels / | TP 453.C65 F72.1992 Food hydrocolloids : structures, properties, and functions / | TP 453.C65 G864.1990 Gums and stabilisers for the food industry 5 / | TP 453.C65 G865.2005 Gums and stabilisers for the food industry 13 / | TP 453.C65 G866.1998 Gums and stabilisers for the food industry 9 / | TP 453.C65 G867.2000 Gums and stabilisers for the food industry 10 / |
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"Proceedings of the 5th International Conference held at Wrexham, Clwyd, Wales, July 1989."