000 00863cam-a2200325-a-4500
001 000101587
005 20241013190125.0
008 930310t19881988xxka r 000 0 eng d
020 _a1-85166-200-6
035 _a182669
035 _aUIA0101587
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aTP 156.E6
_bA38.1988
245 0 0 _aAdvances in food emulsions and foams /
_ced. Eric Dickinson and George Stainsby
260 _aLondon ;
_aNew York :
_bElsevier Applied Science,
_cc1988
300 _a397 p. :
_bil.,gráfs., cuadros ;
_c24 cm
504 _aIncluye referencias e índice.
650 0 _aEmulsiones
650 0 _aEspuma
650 0 _aAlimentos.
700 1 _aDickinson, Eric
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c100260
_d100260
980 _8126340
_g ADMIN1
003 MX-MxUI