000 00823cam-a2200313-a-4500
001 000101684
005 20240103081436.0
008 930426t19881988ne a r 000 0 eng d
020 _a0-444-42578-0
035 _a182675
035 _aUIA0101684
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aTX 373
_bM39.1988
245 0 0 _aMeat science, milk science and technology /
_ced. H. R. Cross
260 _aAmsterdam :
_bElsevier Science,
_cc1988
300 _axv, 458 p. :
_bil., gráfs., tablas ;
_c30 cm
440 0 _aWorld animal science ;
_vB3
504 _aIncluye bibliografía e índice.
650 0 _aCarne.
650 0 _aLeche.
650 0 _aProductos lácteos.
700 1 _aCross, H. R
905 _a21
942 1 _cNEWBFXC10
999 _c100355
_d100355
980 _851
_gRonald RUIZ