000 00955cam-a2200313-a-4500
001 000102748
005 20240105135149.0
008 930430s1991 xxka r 000 0 eng d
020 _a0-521-37521-5
035 _a184733
035 _aUIA0102748
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aQP 149
_bF44.1991
245 0 0 _aFeeding and the texture of food /
_ced. by J.F.V. Vincent and P.J. Lillford
260 _aCambridge :
_bCambridge University,
_c1991
300 _axiii, 247 p. :
_bil., gráfs., tablas ;
_c23 cm
440 0 _aSociety for experimental biology seminar series ;
_v44
504 _aIncluye referencias después de cada capítulo e índices.
650 0 _aMasticación -
_xCongresos
650 0 _aAlimentos -
_xContextura -
_xCongresos.
650 0 _aHábitos orales -
_xCongresos
700 1 _aVincent, J.F.V
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c101397
_d101397
980 _851
_gRonald RUIZ