000 00910cam-a2200301-a-4500
001 000103292
005 20240105135202.0
008 930608t19911991xxua r 000 0 eng d
020 _a0-12-662770-3
035 _a185133
035 _aUIA0103292
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aHD 9000.5
_bS67.1991
100 _aNelson- Stafford, Barbara
245 1 0 _aFrom kitchen to consumer :
_bthe entrepreneur's guide to commercial food production /
_cBarbara Nelson Stafford
260 _aSan Diego, Calif. :
_bAcademic,
_cc1991
300 _axvi, 343 p. :
_bil., gráfs. ;
_c23 cm
500 _aIncluye índice.
650 0 _aAlimentos -
_xIndustria y comercio -
_xAdministración.
650 0 _aNuevas empresas comerciales
_xAdministración.
650 0 _aCapacidad empresarial
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c101920
_d101920
980 _851
_gRonald RUIZ