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_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aTX 553.W3
_bW38.1991
245 0 0 _aWater relationships in foods :
_badvances in the 1980s and trends for the 1990s /
_ced. by Harry Levine and Louise Slade
260 _aNew York ;
_aLondon :
_bPlenum,
_cc1991
300 _axiv, 836 p. :
_bil., gráfs. ;
_c25 cm
440 0 _aAdvances in experimental medicine and biology ;
_v302
504 _aIncluye referencias después de cada capítulo e índice.
650 0 _aAlimentos -
_xActividad del agua -
_xCongresos.
650 0 _aAlimentos -
_xHumedad -
_xCongresos.
700 _aLevine, Harry
_d1947-
710 2 1 _aAmerican Chemical Society
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c101990
_d101990
980 _851
_gRonald RUIZ