000 00926cam-a2200325-a-4500
001 000103604
005 20240105135213.0
008 940715t19881988xxka r 000 0 eng d
020 _a1-85166-130-1
035 _a192713
035 _a198700
035 _aUIA0103604
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aTP 370.5
_bH35.1988
100 _aHallström, Bengt
_d1924-
245 1 0 _aHeat transfer and food products /
_cBengt Hallström, Christina Skjöldebrand and Christian Trägardh
260 _aLondon ;
_aNew York :
_bElsevier,
_cc1988
300 _axiv, 263 p. :
_bil., diagrs., gráfs. ;
_c23 cm
500 _aIncluye índice.
650 0 _aAlimentos
_xIndustria y comercio
650 0 _aCalor.
_xTransmisión.
700 1 _aSkjöldebrand, Christina
700 1 _aTrägardh, Christian
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c102229
_d102229
980 _851
_gRonald RUIZ