000 00972cam-a2200325-a-4500
001 000105358
005 20240105135311.0
008 931019t19871987xxua rb 001 0 eng d
020 _a0-89573-399-4
035 _a184967
035 _aUIA0105358
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aTX 357
_bL52.1987
100 _aLewis, M. J
_q(Michael John)
_d1949-
245 1 0 _aPhysical properties of foods and food processing systems /
_cM. J. Lewis
260 _aDeerfield Beach, Fla. :
_bVCH ;
_aChichester :
_bHorwood,
_cc1987
300 _a465 p. :
_bil., diagrs., tablas ;
_c24 cm
440 0 _aEllis Horwood series in food science and technology
500 _aIncluye índice.
504 _aBibliografía y referencias: p. 446-458
650 0 _aAlimentos.
650 0 _aAlimentos -
_xPruebas.
650 0 _aAlimentos
_xIndustria y comercio
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c103953
_d103953
980 _851
_gRonald RUIZ