000 01129cam-a2200373-i-4500
001 000105444
003 MX-MxUI
005 20240105135313.0
008 931020s1991 enka r 001 0 eng d
020 _a9780521395533
020 _a0521395534
020 _a0521256720
035 _a184960
040 _aMX-MxUI
_bspa
_erda
_cMX-MxUI
_dMX-MxUI
050 4 _aTP 587
_bH683.1991
100 1 _aHough, J. S
_q(James Shanks)
_970445
_eautor
245 1 4 _aThe biotechnology of malting and brewing /
_cJ. S. Hough.
250 _aFirst paperback edition.
264 1 _aCambridge :
_bCambridge University,
_c1991
300 _axiv, 168 páginas :
_bilustraciones ;
_c23 cm.
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _asin mediación
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
490 0 _aCambridge studies in biotechnology ;
_v1
500 _aIncluye índice.
650 4 _aMalta
650 4 _aElaboración de cerveza
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
_2lcc
999 _c104038
_d104038
980 _851
_gRonald RUIZ