000 01045cam-a2200385-a-4500
001 000105588
003 MX-MxUI
005 20241013190405.0
008 931025s1973 ctua rb 000 0 eng d
035 _a058906
035 _a087447
035 _a087448
035 _z096443 (baja)
035 _z096447 (baja)
035 _z119385 (baja)
035 _a119386
035 _aUIA0105588
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aTP 371.5
_bV36
245 0 0 _aFood dehydration /
_ced. by Wallace B. Van Arsdel, Michael J. Copley and Arthur I. Morgan
250 _a2 ed.
260 _aWesport, CT :
_bAVI,
_c1973
300 _a2 v. :
_bil. ;
_c24 cm
504 _aIncluye bibliografía.
505 0 _aContenido: v. 1. Drying methods and phenomena -- v. 2. Practices and applications.
650 0 _aAlimentos deshidratados.
700 1 _aVan Arsdel, Wallace B
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
980 _8126340
_g ADMIN1
999 _c104178
_d104178