000 00902cam-a2200313-a-4500
001 000113695
005 20240105135719.0
008 950530s1990 ctu rb 001 0 eng d
020 0 _a917678-27-3
035 _a197029
035 _aUIA0113695
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aTX 553.A3
_bC37.1990
100 _aCassens, Robert G
_q(Robert Gene)
_d1937-
245 1 0 _aNitrite-cured meat :
_ba food safety issue in perspective /
_cby Robert G. Cassens
260 _aTrumbull, Conn. :
_bFood & Nutrition,
_c1990
300 _a176 p. ;
_c22 cm
440 0 _aPublications in food science in nutrition.
_pBooks
500 _aIncluye índice.
504 _aIncluye referencias después de cada capítulo.
650 0 _aAditivos para alimentos
650 0 _aNitratos
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c112115
_d112115
980 _851
_gRonald RUIZ