000 00822cam-a2200289-a-4500
001 000121944
005 20240105140351.0
008 960116t19791979enkaf r 000 0 eng d
020 _a012639960
035 _a142130
035 _aUIA0121944
040 _aUIASF
_cUIASF
050 4 _aTX 546
_bF66
245 0 0 _aFood texture and rheology /
_ced. by P. Sherman
260 _aLondon :
_bAcademic Press,
_cc1979
300 _ax, 456 p. :
_bil., otr. ;
_c23 cm
500 _aIncluye referencias después de cada capítulo e índice.
650 0 _aAlimentos -
_xTextura -
_xCongresos.
650 0 _aReología -
_xCongresos
700 1 _aSherman, Philip
700 1 _aInternational Union of Food Science and Technology
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c120247
_d120247
980 _851
_gRonald RUIZ