000 00756cam-a2200277-a-4500
001 000122042
005 20240105140354.0
008 960116t19831983nyua r 001 0 eng d
020 _a0471056944
035 _a142140
035 _aUIA0122042
040 _aUIASF
_cUIASF
050 4 _aTP 370
_bB37
100 _aBatty, J. Clair
_q(Joseph Clair)
_d1939-
245 1 0 _aFood engineering fundamentals /
_cJ. Clair Batty, Steven L. Folkman
260 _aNew York :
_bJ. Wiley,
_cc1983
300 _axi, 300 p. :
_bil. ;
_c24 cm
500 _aIncluye apéndices e índices.
650 0 _aAlimentos
_xIndustria y comercio
700 1 _aFolkman, Steven L
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c120344
_d120344
980 _851
_gRonald RUIZ