000 00814cam-a2200289-a-4500
001 000123815
005 20240103081507.0
008 960220t19831983flu r 001 0 eng d
020 _a0849329612
035 _a137588
035 _a137589
035 _aUIA0123815
040 _aUIASF
_cUIASF
050 4 _aTP 371.35
_bH36
245 0 0 _aHandbook of lethality guides for low-acid canned foods /
_cC. R. Stumbo... [et al.]
260 _aBoca Raton, Fla. :
_bCRC Press,
_cc1983
300 _a2 v. ;
_c26 cm
500 _aIncluye índices.
650 0 _aAlimentos enlatados -
_xEsterilización -
_xTablas.
650 0 _aAlimentos -
_xBacteriología -
_xTablas.
700 1 _aStumbo, Charles Raymond
_d1914-
905 _a21
942 1 _cNEWBFXC10
999 _c122071
_d122071
980 _851
_gRonald RUIZ