000 00850cam-a2200301-a-4500
001 000125035
005 20240103081511.0
008 960308s1993 nyua rb 001 0 eng d
020 _a0442007051
035 _a207044
035 _aUIA0125035
040 _aUIASF
_cUIASF
050 4 _aTX 911.3.P8
_bR44.1993
100 _aReed, Lewis
245 1 0 _aSpecs :
_bthe comprehensive foodservice purchasing and specification manual /
_cLewis Reed
250 _a2nd ed.
260 _aNew York :
_bVan Nostrand Reinhold,
_c1993
300 _avii, 712 p. :
_bil., tablas ;
_c28 cm
500 _aIncluye índice.
504 _aBibliografía: p. 688-692.
650 0 _aAlimentos -
_xCompras.
650 0 _aAlimentos -
_xAdministración de servicios.
905 _a21
942 1 _cNEWBFXC10
999 _c123213
_d123213
980 _851
_gRonald RUIZ