000 00917cam-a2200301-a-4500
001 000013585
005 20240105125940.0
008 920928s1968 xxu r 000 0 eng d
035 _a043622
035 _aUIA0013585
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aHF 5415.15
_bB6
100 _aBorden, Neil Hopper
_d1931-
245 1 0 _aAcceptance of new food products by supermarkets /
_cNeil H. Borden
260 _aBoston :
_bHarvard University, Division of Research, Graduate School of Business Administration,
_c1968
300 _axi, 227 p. ;
_c22 cm
504 _aIncluye bibliografía.
650 0 _aProductos nuevos.
_xEstudio de casos
650 0 _aProducto -
_xAdministración -
_xEstudio de casos
650 0 _aSupermercados -
_zEstados Unidos -
_xEstudio de casos.
905 _a01
942 _cNEWBFXC1
999 _c13366
_d13366
980 _851
_gRonald RUIZ