000 00883nam-a2200301-a-4500
005 20240105141124.0
008 971106s1995 mnua rb 001 0 eng d
010 _a95079821
020 _a0913250880
035 _a217803
035 _aUIA0155135
040 _aDLC
_bspa
_cUIASF
_dUIASF
050 4 _aTP 372.3
_bF75.1995
082 0 4 _a664/.753
_220
245 0 0 _aFrozen & refrigerated :
_bdoughs and batters /
_cedited by Karel Kulp, Klaus Lorenz, Juergen Brümmer.
260 _aSt. Paul, Minn. :
_bAmerican Association of Cereal Chemists,
_c1995.
300 _aviii, 280 p. :
_bil. ;
_c24 cm.
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aAlimentos congelados.
650 4 _aMezclas (Alimentos)
650 4 _aMasa.
700 _aKulp, Karel
905 _a01
942 _cNEWBFXC1
999 _c152337
_d152337
980 _851
_gRonald RUIZ