000 00924nam-a2200289-a-4500
005 20240105141237.0
008 980128s1994 enka rb 000 0 eng d
020 _a0412570203
035 _a222720
035 _aUIA0157677
040 _aUIASF
_bspa
_cUIASF
050 4 _aTX 911.3.S24
_bM67.1994
100 _aMortimore, Sara
245 1 0 _aHACCP :
_ba practical approach /
_cSara Mortimore and Carol Wallace.
260 _aLondon :
_bChapman & Hall,
_c1994.
300 _axviii, 296 p. :
_bil. ;
_c24 cm.
440 0 _aPractical approaches to food control and food quality series ;
_v1
504 _aIncluye referencias bibliográficas (p. 286-288) e índice.
650 4 _aAlimentos -
_xServicios -
_xMedidas de seguridad.
650 4 _aAlimentos -
_xServicios -
_xCondiciones sanitarias.
700 _aWallace, Carol
905 _a01
942 _cNEWBFXC1
999 _c154708
_d154708
980 _851
_gRonald RUIZ