000 00882nam-a2200289-a-4500
005 20240105141244.0
008 980202s1997 enka r 000 0 eng d
020 _a0412495007
035 _a222708
035 _aUIA0157879
040 _aUIASF
_bspa
_cUIASF
050 4 _aTP 370
_bC495.1997
245 0 0 _aChemical engineering for the food industry /
_cedited by P.J. Fryer, D.L. Pyle and C.D. Rielly.
260 _aLondon :
_bBlackie Academic & Professional,
_c1997.
300 _axviii, 462 p. :
_bil. ;
_c24 cm. +
_e1 diskette.
500 _aEl Diskette se encuentra en el Area de Circulación.
500 _aIncluye índice.
650 4 _aAlimentos
_xIndustria y comercio
650 4 _aCalor.
_xTransmisión.
650 4 _aIngeniería química
700 _aFryer, P. J
905 _a01
942 _cNEWBFXC1
999 _c154897
_d154897
980 _851
_gRonald RUIZ