000 00989nam-a2200337-a-4500
003 UIASF
005 20240904135535.0
008 980313s1998 nyua rb 001 0 eng d
010 _a97003311
020 _a0412994410 (alk. paper)
035 _z222600 (baja)
035 _aUIA0170767
040 _aDLC
_bspa
_cUIASF
_dUIASF
050 4 _aTX 546
_bL38.1998
082 0 4 _a664/.07
_220
100 _aLawless, Harry T
245 1 0 _aSensory evaluation of food :
_bprinciples and practices /
_cHarry T. Lawless, Hildegarde Heymann.
260 _aNew York :
_bChapman & Hall,
_c1998.
300 _xvii, 819 p. :
_bil. ;
_c26 cm.
440 0 _aFood science texts series
500 _aIncluye glosario e índice.
504 _aIncluye referencias bibliográficas.
650 4 _aAlimentos -
_xEvaluación sensorial.
700 _aHeymann, Hildegarde
905 _a20
942 _cNEWBFXC1
_n1
980 _8128855
_gCESAR URIBE HERNANDEZ
999 _c166432
_d166432