000 00992nam-a2200337-a-4500
001 000171143
005 20240105141350.0
008 980317s1997 enka r 001 0 eng d
020 _a0304331821 (alk. paper)
020 _a0304331848 (pbk. : alk. paper)
035 _a224166
035 _a266716
035 _aUIA0171143
040 _aDLC
_bspa
_cUIASF
_dUIASF
050 4 _aTX 911.3.M27
_bJ67.1997
082 0 4 _a647.95/068
_220
100 _aJones, Ursula
245 1 0 _aHospitality and catering :
_ba closer look /
_cUrsula Jones and Shirley Newton ; with Pauline Dixon ; foreword by Prue Leith.
260 _aLondon :
_bCassell,
_c1997.
300 _a362 p. :
_bil. ;
_c25 cm.
500 _aIncluye índice.
650 4 _aRestaurantes
_xAdministración.
650 4 _aProveedores y provisiones -
_xAdministración.
700 _aNewton, Shirley
700 _aDixon, Pauline
905 _a01
942 _cNEWBFXC1
999 _c166655
_d166655
980 _851
_gRonald RUIZ