000 00789nam-a2200277-a-4500
005 20240105141355.0
008 980323s1996 enka rb 001 0 eng d
020 _a0751401927
035 _a224203
035 _aUIA0171410
040 _aUIASF
_bspa
_cUIASF
050 4 _aTX 353
_bF66.1996
245 0 0 _aFood choice, acceptance and consumption / edited by H.L. Meiselman.
260 _aLondon :
_bBlackie Academic & Professional,
_c1996.
300 _axiv, 397 p. :
_bil. ;
_c25 cm.
504 _aIncluye bibliografía e índice.
650 4 _aAlimentos -
_xConsumo.
650 4 _aPreferencias alimenticias.
650 4 _aHábitos alimenticios.
700 _aMeiselman, Herbert L
905 _a01
942 _cNEWBFXC1
999 _c166803
_d166803
980 _851
_gRonald RUIZ