000 00887nam-a2200277-a-4500
005 20240105141359.0
008 980324s1995 enka rb 001 0 eng d
020 _a0412571102
035 _a224186
035 _aUIA0171523
040 _aUIASF
_bspa
_cUIASF
050 4 _aHD 49
_bD64.1995
100 _aDoeg, Colin
245 1 0 _aCrisis management in the food and drinks industry :
_ba practical approach /
_cColin Doeg.
260 _aLondon :
_bChapman & Hall,
_c1995.
300 _axvii, 250 p. :
_bil. ;
_c24 cm.
440 0 _aPractical approaches to food control and food quality series ;
_v2
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aAlimentos -
_xIndustria y comercio -
_xAdministración.
650 4 _aBebidas -
_xIndustria -
_xAdministración.
905 _a01
942 _cNEWBFXC1
999 _c166909
_d166909
980 _851
_gRonald RUIZ