000 00905nam-a2200289-a-4500
005 20240103073507.0
008 980416s1976 nyu r 000 0 eng d
035 _a225967
035 _aUIA0173000
040 _aUIASF
_bspa
_cUIASF
084 _aFO 225967
100 _aBaker, Robert C
245 1 0 _aDevelopment of products from minced fish :
_creamy fish bites /
_cR. C. Baker, J. M. Regenstein, and J. M. Darfler.
260 _aNew York :
_bUniversity of New York,
_c1977.
300 _a27 p. ;
_c21 cm.
440 0 _aDevelompment of products from minced fish.
_pBooklet ;
_v4
500 _aFolletería permanente.
650 4 _aPescado como alimento -
_zEstados Unidos.
650 4 _aProductos pesqueros -
_zEstados Unidos.
700 _aRegenstein, J. M
_q(Joe M.)
700 _aDarfler, J. M
905 _a04
942 _cNEWBFXC8
999 _c167644
_d167644
980 _851
_gRonald RUIZ