000 00946nam-a2200325-a-4500
001 000183239
005 20240105141710.0
008 990409s1989 nyua rb 001 0 eng d
020 _a0824778669
035 _a237639
035 _aUIA0183239
040 _aUIASF
_Bspa
_cUIASF
050 4 _aQR 201.F62
_bF66.1989
082 0 4 _a615.9/5299
_219
245 0 0 _aFoodborne bacterial pathogens /
_cedited by Michael P. Doyle.
260 _aNew York :
_bM. Dekker,
_c1989.
300 _axii, 796 p. :
_bil. ;
_c26 cm.
440 4 _aFood science and technology ;
_v31
504 _aIncluye bibliografías e índice.
650 4 _aEnfermedades causadas por alimentos -
_xMicrobiología.
650 4 _aBacterias patógenas.
650 4 _aAlimentos -
_xToxicología.
650 4 _aEnfermedades bacterianas
700 _aDoyle, Michael P
_d1949-
905 _a01
942 _cNEWBFXC1
999 _c176266
_d176266
980 _851
_gRonald RUIZ