000 00991nam-a2200325-a-4500
001 000186149
005 20240103073709.0
008 990625s1995 waua r 000 0 eng d
020 _a0944398677
035 _a242433
035 _aUIA0186149
035 _a382582
040 _aUIASF
_bspa
_cUIASF
_dUIASF
084 _aFO 242433
084 _aFO UIA099486
100 _aKris-Etherton, P. M
245 1 0 _aTrans fatty acids and coronary heart disease risk /
_cP.M. Kris-Etherton, R. J. Nicolosi.
260 _aWashington, D.C. :
_bInternational Life Sciences Institute,
_c1995.
300 _a24 p. :
_bil., gráficas ;
_c23 cm.
500 _aIncluye glosario e índice.
500 _aFolletería permanente.
650 4 _aCorazón -
_xEnfermedades coronarias -
_xAspectos nutricionales.
650 4 _aAcidos grasos -
_xEfectos fisiológicos.
700 _aNicolosi, Robert J
905 _a04
942 _cNEWBFXC8
999 _c178953
_d178953
980 _851
_gRonald RUIZ