000 00806nam-a2200289-a-4500
005 20240105141844.0
008 990831s1995 nyua rb 001 0 eng d
010 _a95009488
020 _a0824793447
035 _a244638
035 _aUIA0187585
040 _aDLC
_bspa
_cUIASF
_dUIASF
050 4 _aRA 1258
_bD54.1995
082 0 4 _a363.19/2
_220
100 _aDiehl, Johannes Friedrich
_d1929-
245 1 0 _aSafety of irradiated food /
_cJ.F. Diehl.
260 _aNew York :
_bMarcel Dekker,
_c1995.
300 _ax, 454 p. :
_bil. ;
_c24 cm.
440 0 _aFood science and technology ;
_v68
504 _aIncluye referencias e índice.
650 4 _aAlimentos irradiados -
_xAspectos sanitarios.
905 _a01
942 _cNEWBFXC1
999 _c180247
_d180247
980 _851
_gRonald RUIZ