000 00840nam-a2200301-a-4500
005 20240105141849.0
008 990903s1997 paua rb 001 0 eng d
010 _a96061440
020 _a1566764645
035 _a245250
035 _a251082
035 _aUIA0187752
040 _aDLC
_bspa
_cUIASF
_dUIASF
050 4 _aTX 545
_bC44.1997
082 0 4 _a664/.07
_221
245 0 0 _aChemical and functional properties of food components /
_cedited by Zdzislae E. Sikorski.
260 _aLancaster, Pa. :
_bTechnomic,
_c1997.
300 _axii, 293 p. :
_bil. ;
_c22 cm.
504 _aIncluye referencias e índice.
650 4 _aAlimentos -
_xAnálisis.
650 4 _aAlimentos -
_xComposición.
700 1 _aSikorski, Zdzislaw E.
905 _a01
942 _cNEWBFXC1
999 _c180408
_d180408
980 _851
_gRonald RUIZ