000 00854nam-a2200289-a-4500
005 20240103081551.0
008 010312s1996 enka r 001 0 eng d
020 _a1861526873
035 _a258997
035 _aUIA0201677
040 _aUIASF
_bspa
_cUIASF
050 4 _aTX 945
_bH39.1996
100 _aHayter, Roy
245 1 0 _aFood and drink service :
_blevels 1 and 2 /
_cRoy Hayter.
250 _aRev. 2nd ed.
260 _aLondon :
_bThomson Learning ;
_bHospitality Training Foundation,
_c1996.
300 _aiv, 124 p. :
_bil. ;
_c30 cm.
500 _aIncluye índice.
650 4 _aServicios de alimentación -
_xManuales, etc.
650 4 _aBebidas -
_xServicio -
_xManuales, etc.
650 4 _aRestaurantes
_xServicios -
_xManuales, etc.
905 _a21
942 1 _cNEWBFXC10
999 _c193382
_d193382
980 _851
_gRonald RUIZ