000 01103nam a2200361 u 4500
001 000257511
003 MX-MxUI
005 20240923124142.0
008 020214s2001 flua r 001 0 eng d
010 _a00030424
020 _a0849389763 (alk.)
020 _a9780849389764
035 _z267357 (baja)
035 _a378750
035 _a379170
040 _aDLC
_bspa
_cUIASF
_dUIASF
050 4 _aTP 373.3
_bF67.2001
245 0 0 _aFood shelf life stability :
_bchemical, biochemical, and microbiological changes /
_cedited by N.A. Michael Eskin, David S. Robinson.
260 _aBoca Raton, Fla. :
_bCRC Press,
_c2001.
300 _a370 p. :
_bil. ;
_c25 cm.
440 0 _aCRC series in contemporary food science
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aAlimentos -
_xAlmacenamiento.
650 4 _aAlimentos -
_xCaducidad.
700 1 _aEskin, N. A. M.
_q(Neason Akivah Michael)
700 1 _aRobinson, David S.,
_d1935-
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
980 _8128855
_gCESAR URIBE HERNANDEZ
999 _c230775
_d230775