000 00909cam-a2200277-a-4500
001 000257620
005 20240105142756.0
008 020218s2000 enka r 001 0 eng d
020 _a0834216426
035 _a295714
040 _aUIASF
_bspa
_cUIASF
050 4 _aTP 372.5
_bG85.2000
245 0 0 _aGuidelines for sensory analysis in food product development and quality control /
_c[edited by] Roland P. Carpenter, David H. Lyon, Terry A. Hasdell.
250 _a2nd ed.
260 _aLondon :Gaithersburg, Md. :
_bAspen,
_c2000
300 _axxvii, 210 p. engargoladas :
_bil. ;
_c23 cm.
500 _aIncluye bibliografía (p. 195-200) e índice.
650 0 _aAlimentos -
_xIndustria y comercio -
_xControl de calidad.
650 0 _aAlimentos -
_xEvaluación sensorial.
700 1 _aLyon, David H
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c230882
_d230882
980 _851
_gRonald RUIZ