000 00910nam a2200301 u 4500
001 000258484
005 20240105142814.0
008 020313s1997 enka r 001 0 eng d
020 _a0854045384
035 _a267817
040 _aUIASF
_bspa
_cUIASF
050 4 _aTX 541
_bF57.1997
100 1 _aFisher, Carolyn.
245 1 0 _aFood flavours :
_bbiology and chemistry /
_cCarolyn Fisher and Thomas R. Scott.
260 _aCambridge :
_bRoyal Society of Chemistry, Information Services,
_c1997
300 _aix, 165 p. :
_bil. ;
_c22 cm.
440 0 _aRSC paperbacks
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 0 _aAlimentos -
_xComposición -
_xAnálisis.
650 0 _aAlimentos -
_xEvaluación sensorial.
650 0 _aSabor -
_xAnálisis.
700 1 _aScott, Thomas R.
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c231700
_d231700
980 _851
_gRonald RUIZ