000 00769nam a2200277 u 4500
001 000258782
005 20240105142823.0
008 020401s1996 enka r 001 0 eng d
020 _a0854045139
035 _a271125
040 _aUIASF
_bspa
_cUIASF
050 4 _aTX 551
_bC757.1996
100 1 _aCoultate, T. P.
_q(Tom P.)
245 1 0 _aFood :
_bthe chemistry of its components /
_cT. P. Coultate.
250 _a3rd ed.
260 _aCambridge :
_bRoyal Society of Chemistry,
_c1996
300 _axi, 360 p. :
_bil. ;
_c22 cm.
440 0 _aRSC paperbacks
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 0 _aAlimentos -
_xComposición.
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c231986
_d231986
980 _851
_gRonald RUIZ