000 00934nam a2200325 u 4500
001 000258784
005 20240105142823.0
008 020401s1998 mdua r 001 0 eng d
010 _a98071452
020 _a0751404217
035 _a271131
040 _aDLC
_bspa
_cUIASF
_dUIASF
050 4 _aTP 453.P7
_bF86.1998
082 _a664/.001/54775
_221
245 0 0 _aFunctional properties of food macromolecules /
_cedited by S.E. Hill, D.A. Ledward and J.R. Mitchell.
250 _a2nd ed.
260 _aGaithersburg, Md. :
_bAspen,
_c1998
300 _axvi, 348 p. :
_bil. ;
_c24 cm.
440 2 _aA Chapman & Hall food science book
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 0 _aProteínas
650 0 _aPolisacáridos.
650 0 _aMacromoléculas.
700 1 _aHill, S. E.
_a(Sandra E.)
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c231988
_d231988
980 _851
_gRonald RUIZ