000 00978cam-a22003254a-4500
001 000259433
005 20240105142845.0
008 020417s2000 mnua rb 001 0 eng d
010 _a00100426
020 _a1891127187
035 _a270979
040 _aDLC
_bspa
_cUIASF
050 0 0 _aTX 553.W3
_bL33.2000
082 0 0 _a664
_221
100 1 _aBell, Leonard N.
245 1 0 _aMoisture sorption :
_bpractical aspects of isotherm measurement and use /
_cLeonard N. Bell and Theodore P. Labuza.
250 _a2nd ed.
260 _aSt. Paul, MN :
_bAmerican Association of Cereal Chemists,
_c2000
300 _avi, 122 p. :
_bil . ;
_c28 cm.
500 _aPrev. ed. by Theodore P. Labuza.
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 0 _aAlimentos -
_xActividad del agua.
650 0 _aAlimentos -
_xHumedad.
700 _aLabuza, Theodore P
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c232624
_d232624
980 _851
_gRonald RUIZ