000 01199cam-a2200373-a-4500
001 000263300
005 20240105143025.0
008 020819s1994 maua rb 001 0 eng d
010 _a92013999
020 _a0631177418
020 _a0631194975 (pbk)
035 _a275257
040 _aDLC
_bspa
_cUIASF
_dUIASF
041 1 _aeng
_hfre
050 4 _aTX 353
_bT6413.1994
082 0 0 _a363.8/09
_220
100 1 _aToussaint-Samat, Maguelonne,
_d1926-
245 1 2 _aA history of food /
_cby Maguelonne Toussaint-Samat ; translated from the French by Anthea Bell.
260 _aCambridge, MA :
_bBlackwell Reference,
_c1994
300 _axix, 801 p. :
_bil. ;
_c27 cm.
500 _aTraducción de: Histoire naturelle & morale de la nourriture.
504 _aIncluye referencias bibliográficas (p. 782-786) e índice.
650 4 _aNutrición
_xAspectos sociales -
_xHistoria.
650 4 _aAlimentos -
_xHistoria.
650 4 _aAbastecimiento de alimentos
_xHistoria.
942 1 _cNEWBFXC1
950 0 _xSocial aspects
_xHistory.
950 0 _xHistory.
950 0 _xHistory.
905 _a01
999 _c236396
_d236396
980 _851
_gRonald RUIZ