000 01281cam-a22003374a-4500
001 000263935
005 20240103081613.0
008 020904s1999 nyua rb 001 0 eng d
010 _a99035440
020 _a0824793544 (alk. paper)
035 _a275152
035 _a287089
040 _aDLC
_bspa
_cUIASF
_dUIASF
050 0 _aTX 531
_bI594.1999
082 0 0 _a363.19/264
_221
245 0 0 _aInternational food safety handbook :
_bscience, international regulation, and control /
_cedited by Kees van der Heijden ... [et al.]
260 _aNew York :
_bMarcel Dekker,
_c1999
300 _axii, 811 p. :
_bil., diagrs., gráficas ;
_c26 cm.
440 0 _aFood science and technology
_pA series of monographs, textbooks, and reference books ;
_v95)
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aAlimentos -
_xAdulteración e inspección -
_vManuales, etc
650 4 _aAlimentos -
_xIndustria y comercio -
_xMedidas de seguridad -
_xManuales, etc.
700 1 _aHeijden, Kees A. van der.
942 1 _cNEWBFXC10
950 0 _xSafety measures
905 _a01
999 _c237018
_d237018
980 _851
_gRonald RUIZ