000 00879cam a2200289 u 4500
001 000267553
003 MX-MxUI
005 20240105143138.0
008 030428s1996 enka r 000 0 eng d
020 _a085404776X
040 _aUIASF
_bspa
_cUIASF
_dMX-MxUI
050 4 _aTP 453.C65
_bC666. 1996
245 0 0 _aFood colloids :
_bproteins, lipids and polysaccharides /
_cedited by E. Dickinson, B. Bergenstahl.
260 _aCambridge :
_bRoyal Society of Chemistry,
_c1996.
300 _ax, 417 p. :
_bil. ;
_c24 cm.
440 0 _aSpecial publication ;
_v192
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aColoides
_vCongresos.
650 4 _aAlimentos
_xComposición
_vCongresos
700 1 _aDikson, Eric
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c240574
_d240574
980 _851
_gRonald RUIZ