000 01550nam a2200421 u 4500
001 000270898
005 20240105143249.0
008 030429s2002 nyua r 001 0 eng d
010 _a2001026113
020 _a0471396885 (cloth : alk. paper)
035 _a286101
040 _aDLC
_bspa
_cUIASF
_dUIASF
050 4 _aTX 911.3.M27
_bM326.2002
082 0 0 _a647.95/068
_221
100 1 _aManask, Arthur M.
245 1 4 _aThe Complete guide to foodservice in cultural institutions :
_bkeys to success in restaurants, catering, and special events /
_cArthur M. Manask with Mitchell Schechter.
260 _aNew York :
_bWiley,
_c2002.
300 _axii, 237 p. :
_bil. ;
_c25 cm.
500 _aIncluy índice.
650 4 _aAlimentos -
_xServicios -
_xAdministración.
650 4 _aRestaurantes
_xAdministración.
650 4 _aProveedores y provisiones -
_xAdministración.
650 4 _aAlimentos -
_xServicios -
_xAdministración -
_xEstudio de casos.
650 4 _aRestaurantes
_xAdministración -
_xEstudio de casos.
650 4 _aProveedores y provisiones -
_xAdministración -
_xestudio de casos.
700 1 _aSchechter, Mitchell E.
942 1 _cNEWBFXC1
950 0 _xManagement.
950 0 _xManagement
905 _a01
999 _c243826
_d243826
980 _851
_gRonald RUIZ