000 01018nam a2200313 a 4500
001 000274847
003 mxmxui
005 20240105143613.0
008 030807s2002 enka rb 001 0 eng d
020 _a0854046267
035 _a288928
040 _aUIASF
_bspa
_cUIASF
_dUIASF
050 4 _aQR 115
_bP38.2002
100 1 _aPawsey, Rosa K.
245 1 0 _aCase studies in food microbiology for food safety and quality /
_cRosa K. Pawsey.
260 _aCambridge :
_bRoyal Soc Chemistry, UK/Springer
_c2002.
300 _axxx, 460 p. :
_bil. ;
_c24 cm.
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aAlimentos
_xMicrobiología
650 4 _aAlimentos
_xIndustria y comercio
_xMedidas de seguridad
650 4 _aAlimentos
_xIndustria y comercio
_xControl de calidad
710 2 _aRoyal Society of Chemistry (Gran Bretaña)
905 _a20
942 1 _cNEWBFXC1
_2lcc
999 _c247671
_d247671
980 _851
_gRonald RUIZ