000 00908nam-a2200301-a-4500
001 000447217
003 MX-MxUI
005 20241013204537.0
008 040809s2004 njua r 001 0 eng d
020 _a0130486892
035 _z298862 (baja)
040 _aUIASF
_bspa
_cUIASF
050 4 _aTX 911.3.M27
_bS69.2004
100 _aSpears, Marian C
245 1 0 _aFoodservice organizations :
_ba managerial and systems approach /
_cMarian C. Spears, Mary B. Gregoire.
250 _a5th ed.
260 _aUpper Saddle River, N.J. :
_bPearson ;
_bPrentice Hall,
_c2004.
300 _ax, 710 p. :
_bil. ;
_c24 cm.
500 _aIncluye glosario, apéndice e índice.
650 4 _aAlimentos -
_xAdministración de servicios.
700 1 _aGregoire, Mary B.
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
_n1
980 _8126340
_g ADMIN1
999 _c419214
_d419214